Wij zijn Lars & Ivana. De oprichters van Rawballs. We houden van sporten en reizen. Tijdens onze reizen door Azië en Midden-Amerika aten we regelmatig gezonde bliss balls. We vonden ze heerlijk en kregen er energie van! Thuis gingen we op zoek naar ook zo’n lekkere en gezonde snack. Dat bleek een zoektocht en daarom zijn we ze zelf gaan maken. We zijn er goed in geworden en voegen er steeds meer verschillende gezonde ingrediënten aan toe. Inmiddels is er een fantastisch lekker en gezond assortiment. Daar willen we jou graag kennis mee laten maken!

Lars (30) Als voormalig chef-kok en inmiddels begeleider van mensen met een beperking in een restaurantkeuken gebruik ik alleen verse producten. Daar houd ik van. Het moet vooral puur en gezond zijn. Niet voor niets ben ik in mijn vrije tijd een buitensporter. Ik wandel veel en ver, loop marathons en train bij Loopgroep Leeuwarden.

Tijdens duursporten is het belangrijk om goed en voedzaam te eten. Veel repen en bars heb ik al geprobeerd. Nu neem ik mijn eigen Rawballs mee op mijn tochten. Klein van formaat, makkelijk mee te nemen en geen droge hap.

Ivana (29) Na de hotelschool werkte ik met veel plezier in de horeca, en maakte een paar jaar geleden de overstap naar de zorg en werk nu met plezier als doktersassistente.  Ik kies voor een gezonde levensstijl, sport graag in sportschool en wordt gelukkig van een relaxte yogales.

Ik vind gezonde voeding erg belangrijk, en houd ook van lekker eten. Die combinatie is in een snack lastig te vinden. In de Rawballs zitten ingrediënten die onbewerkt zijn en veel energie geven. Goed voor je lijf en je geest. Ik gun iedereen zo’n snack waar je van kunt genieten zonder je zorgen te hoeven maken over of het wel gezond is. Dat is het!

Winkelwagen